The Place    /   Collaborators   /    Clients   /   Connect   /   Main Menu

Colab48 is een omgeving die

doet dromen, creëren en samenwerken!

 

Colab48 is een plek waar mensen met zeer diverse professionele achtergronden met elkaar samenwerken. Zelfstandigen die elkaar aansteken en met elkaar creëren. Een opdracht van een persoonlijke klant wordt een project voor Colab48. De vele individuele talenten met verschillende specialiteiten maken een compleet aanbod.

Wij zijn een collectief van zelfstandige ondernemers met zeer veel specialiteiten op één plek.

Onze individuele klanten kunnen rekenen op

een brede waaier van expertise.

Zoek jij een werkplek?

"Zelfstandig maar niet alleen.

 Good vibes!"

Collaborators

Een zootje (on)geregeld.

 

Een moderne manier van zelfstandig ondernemen.

 Een plek waar je enorm gestimuleerd wordt om het beste in jezelf naar boven te halen.

Privateclothing.eu

 

Een Belgisch Fun Fashion Brand dat al 10 jaar bestaat. Het ontwerpen en produceren gebeurt door deze bende vanuit de Colab48.

Surfblend

 

Reeds 16 jaar worden deze toonaangevende surfcamps voor jongeren in Frankrijk, Spanje en Portugal georganiseerd. De coördiantie van Surfblend voor de touroperator Globevents gebeurt vanuit Colab48.

Marie-Mariette Consultancy

 

Bezielster, Annelies Hiel, van Marie-Mariette staat in voor de vertegenwoordiging van tal van merken in de fashion. Alsook voor de consultancy in de marketing van enkele bedrijven zoals CPB bakvormen.

Merch+

 

Merch+ heeft een moderne aanpak als het gaat om het ontwerpen, details en logistiek van Merchandise. Collecties van festivals als Rockwerchter en Pukkelpop worden gecreërd in Colab48.

Colab48 Distribution

 

Verschillende fashion, kleding, accessoires, snowboard en street brands hebben zich gegroepeerd in de showroom van Colab48 om zich te profileren naar hun cliënteel. Retailers komen hier collecties aankopen voor hun shops

Brightside Films

 

Wouter De Lange is freelance cameraman en producer voor tal van bedrijven die video input nodig hebben. Klanten als Telenet, Cd&v, StudioBrussel en Private worden bediend vanuit Colab48.

“We don’t wear ties,

we rather tie-dye’s”

CLIENTS

C 2015 all rights reserved.

CONTACT

T +32 485 50 83 06

 

 

 

Lindenstraat 48

2070 Zwijndrecht

Belgium

 

BTW BE0537251821

 

info@colab48.com